Sales agent
Wil jij graag commerciële werkervaring op doen en zoveel mogelijk kennis vergaren? Sta jij open voor vernieuwing en wil jij de commerciële wereld graag ontdekken? Kom werken als Sales Agent bij Consumentenmanager!

Over de functie
Middels geselecteerde klantbestanden van de opdrachtgever bezoek je als commercieel adviseur de klant, je brengt een passend, aantrekkelijk advies op maat en verzorgd de gehele procedure voor de bestaande, of potentieel nieuwe particuliere klanten. Met als oogpunt kwaliteit, wordt van je verwacht dat je een eerlijk advies uitbrengt en jouw kennis zo duidelijk mogelijk overbrengt.
We zijn op zoek naar commercieel adviseurs die de ambitie hebben door te groeien naar een leidinggevende functie, hier wordt van je verwacht dat je jouw kennis en vaardigheden weet over te brengen naar jouw nieuwe collega’s en zo een optimaal resultaat weet te behalen. Consumentenmanager heeft ruimte voor Salesmanagers, teamleiders en trainers; Echter begint eenieder bij ons als commercieel adviseur. Het is dus aan jouw eigen inzet, prestatie en resultaat, hoe snel je doorgroeit naar een nieuwe functie.

Competenties
– Je bent minimaal 18 jaar
– Je bent communicatief sterk
– Minimaal 3 dagen per week beschikbaar
– Je bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen
– In het bezit van een rijbewijs is een pré.

Wat je van ons kan verwachten
– Je hebt een vast salaris
– Meest toonaangevende bonussysteem van Nederland
– Je reiskosten worden vergoed
– Doorgroeimogelijkheden
– Flexibele werkomgeving
– Trainingen coaching en begeleiding
– Wekelijkse incentives

Je wordt intern opgeleid door middel van Sales- communicatie- en producttraining
Doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende functie’s
Mogelijkheid tot vast dienstverband prestatie afhankelijk
Gezellige borrels, leuke incentives en gezellige team uitjes

Over Consumentenmanager .

Wie, wat & waarom?
Consumentenmanager B.V. is een vooruitstrevende organisatie met meer dan 150 medewerkers in dienst. We zijn de grootste speler op gebied van direct-sales in Nederland, we houden ons bezig met het verstrekken van advies op maat. Dit doen we door middel van het staan op beurzen, evenementen, instore marketing events en het grotendeels bezoeken van potentiële klanten. We werken enkel met A-labels, en verzorgen van A tot Z de overstap voor de nieuwe klant. Ook hebben wij projecten waarbij win-back acties plaatsvinden en belonen we namens onze projectpartners trouwe bestaande klanten met een nieuwe aanbieding bij de huidige leverancier op gebied van telecom en/of energie.
Interesse?

Kan jij niet wachten om te beginnen met je nieuwe uitdaging als commercieel adviseur solliciteer dan nu!